Активістка: Вже немає сил! Ненавuджу це гниле болото, в якому одні кончені постійно покривають інших

Таїса Гайда

Злості пост

Лягати у вінницький госпіталь можна тільки в одному випадку : коли вам треба підтвердити або продовжити куплену фейкову інвалідність. Тоді вам точно 100% допоможуть і оформлять все в найкращому вигляді.

У всіх інших випадках – боже борони, вас скалічать, витрусять з вас останні заощадження і полікують вас від хвороб, яких у вас немає.
Один мій знайомий атошник після поранення сів в інвалідний візок, після «лікування аля мазання лоба зеленкою» його виписали, сказавши, що нічим не можуть йому допомогти. Але побратими знайшли зв‘язки, кошти і повезли хлопця за кордон на лікування. Там йому не тільки поставили правильний діагноз але і вилікували і він тепер бігає на своїх двох. І таких історій купа.

І нічого я не можу зробити, бо там всі пов‘язані і всі прилаштовані. І доведеться тільки чекати, поки керівник госпіталю помре від старості, бо та посада йому «важними людьми» подарована пожиттєво і срати вони хотіли на реально поранених і контужених ветеранів, які дійсно потребують лікування. Тому кажу вам чесно: справжні ветерани в ту шарашкіну контору не лягають бо їм травми потрібно лікувати, а не малювати
Пробачте але вже немає сил…

Ненавиджу це гниле болото, в якому одні кончені постійно покривають інших.

Джерело

Оцініть статтю