Вчителька на уроці принижувала і бuла хлопчика: батьки нічого такого в побиттях сина не бачать

На Закарпатті вчителька на уроці принижувала і била хлопчика за те, що він не міг вирішити задачку. На вчительку діти постійно скаржилися, але вона не одна погано ставилася до дітей. Про це повідомляє ТСН.

Як виявилося, в школі багато педагогів дозволяють собі ображати дітей і піднімати на них руку. Але дирекція школи на все закриває очі.

Вчителька, яка побила хлопчика, викладає математику і є класним керівником 4-ого класу. Батьки дітей часто на неї скаржаться і неодноразово просили дирекцію школи поміняти вчителя.

“Вона кричить. На перший поверх з другого чутно, як вона кричить. Без штанів можуть стояти в класі. Діти приходять і плачуть, але що з того? Ми нічого не могли довести, тому що прямих доказів не було”, – повідомила одна з них.

Самі батьки постраждалого від ударів школяра нічого такого в побиттях сина не бачать. Вони знають, що дитині важко дається математика.

Після інциденту вчителька написала заяву на звільнення. У Департаменті освіти припускають, міг позначитися вік вчительки, якій вже виповнилося 62 роки.

Оцініть статтю