Відомий шоумен пішов з життя через шість днів після свого брата-близнюка: «Ніколи один без іншого»

Ігорю Богданофф було 72 роки. Про це йдеться в повідомленні AFP в Twitter.

«У мирі і любові, в оточенні дітей і сім’ї, пішов у напрямку до світла в понеділок, 3 січня 2022 року», – йдеться в повідомленні родичів, яке вони передали через агента шоумена.

Про місце і час прощання поки нічого не повідомляється.

«Закон близнюків вражає, ніколи один без іншого, ігор приєднався до Гришки в своїх зірках, вони будуть вітати нас в майбутньому X, до побачення брати Богданофф», «як не сумно, але не зміг би він вижити без брата. Вони все ще були пов’язані. Спочивайте зі світом», — пишуть в мережі.

🇫🇷 FLASH – Igor Bogdanoff est mort à l’âge de 72 ans, 6 jours après son frère jumeau Grichka. (AFP) pic.twitter.com/6a0xNaJITG

— Mediavenir (@Mediavenir) January 3, 2022

28 грудня з життя пішов Гришка Богданофф.

Брати Богданофф прославилися як ведучі популярного шоу «Час X» про квантову фізику та астрономію. У 1982 році вони стали ведучими шоу «2002: Одіссея майбутнього», в 1989 році знімалися в щотижневій програмі «майбутнє».

Igor Bogdanoff meurt du Covid-19, six jours après son frère jumeau https://t.co/Rbw4ertRb2

— TV Magazine (@TVMAG) January 3, 2022

У 2010 році брати вели новий тележурнал À deux pas du futur на телеканалі France 2, а також викладали на кафедрі космології в приватному університеті Мегатренд в Белграді. З 2015 року Григорій та ігор Богданофф знімалися в пригодницькому телешоу «Форт Боярд», ставлячи учасникам питання з галузі науки.

Оцініть статтю