«Народилася у СРСР, і це щастя»: Оксана Байрак посміялася над питанням про Україну

Український кінорежисер, сценарист, актриса, продюсер і телеведуча Оксана Байрак, за життям якої стежать майже 170 тисяч осіб, вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками за допомогою опитувальника.

Режисер додала опитувальник в соцмережі, в якому всі бажаючі задавали їй питання. До відповідей на питання, Байрак додала знімки, які були зроблені ще в молодості до захоплення пластикою.

На питання про те, що б порадила б собі Оксана будучи 18-20 річної, вона відповіла, що назвала б себе генієм. «Сказала б:» дівчинка, ніяких сумнівів! Ти-геній!», — написала вона, прикріпивши фотознімок юних років.

Скріншот сторіс, instagram.com/ksanabayrak

Як відомо, зараз Оксана Байрак живе в Лос-Анджелесі. Один з фоловерів запитав її, чи не шкодує вона, що народилася в Україні. На що Оксана відповіла, що народилася в СРСР, прикріпивши свій шкільний знімок.

Скріншот сторіс, instagram.com/ksanabayrak

Нагадаємо, що 57-річна телеведуча вперше стала мамою в 55-річному віці. Честь носити таке звання дісталося їй шляхом сурогатного материнства. Батьком став її цивільний чоловік-фітнес-тренер і актор Георгій Москалюк, який молодший Оксану на 23 роки. Пара познайомилася на шоу «Давай одружимося», де вона була ведучою, а Георгій — другом нареченого.

Зараз Оксана Байрак виглядає солідніше, доглянутіше, видозмінилися її риси обличчя. Вона часто ділиться з шанувальниками своїми знімками та відеозаписами. Деякі з них ви Вам продемонструємо.

Оцініть статтю