На подальше лікування потрібно від 50 тисяч гривень “Матусю врятуйте…люди не оминайте нашу біду..”просимо максимальне поширення…щиро всім вдячні… Аденокарценома прямої кишки та нижньоампулярного відділу вже на третій стадії була діагностована навесні цього року у Ганни Григоренко із Київщини. «У березні місяці ми звернулися до лікаря, тому що маму мучили сильні болі в області анального каналу та йшла кров. Ми подумали, що це звичайний геморой, бо мама, незважаючи на свої хвороби, тяжко працювала, адже з батьком живуть у селі. Після обстеження нам повідомили невтішний діагноз, після якого був ступор, розгубленість та незнання, що робити, це рак», – розповідає дочка Ганни Наталя. Вона і почала збір коштів через соціальні мережі, щоби провести дороге лікування для мами. Завдяки цьому Ганна пройшла курс променевої та хіміотерапії у Київському обласному онкодиспансері, але стан не покращав. «Після повторного обстеження у серпні лікар вирішили терміново оперувати. Лапароскопію зробили 15 вересня, 21 вересня повторно оперували перетон. Через місяць перебування у лікарні температура не спадала, рани не гоилися. Витратили лише за чеками майже 113 тис.грн, адже купувалося абсолютно все, а ще благодійні внески, кошти за операцію, за постійні перев’язки. А відповідь була одна: “Що ви хотіли? У неї цукровий діабет важкої форми! Це нормально!” Гарантій ніхто не давав…» – додає Наталя. просимо максимальне поширення… Зараз Ганна вдома відновлюється після операції та готується щонайменше для однієї променевої терапії. За цей час сім’я має зібрати кошти на її проведення, а це не менше ніж 50 тисяч гривень. «Безкоштовно нічого немає, і коли ти говориш про свої права та гарантоване лікування від держави – відповідь одна, ставайте в чергу! А часу у нас просто нема! На сьогоднішній день стан мами важко стабільний, ми чекаємо на повне загоєння і повинні продовжувати лікування, на яке, на жаль, коштів просто немає. Я прошу, благаю кожного з вас допомогти врятувати життя найріднішої людини, матусі, адже це найважливіша людина у житті кожного», — каже дочка Ганни. Реквізити для допомоги 5168745108784411 Радченко Наталія Федорівна джерело

Правопорушник зізнався, що його тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон.

У селищі Верховина-Швидка правоохоронці затримали 41-річного харків’янина, який хотів незаконно перетнути кордон та потрапити до Польщі.

Про це пише видання “Новини Закарпаття”.

Як з’ясувалося, під час обстеження території прикордонники помітили чоловіка із туристичним спорядженням, який йшов у напрямку кордону. Чоловіка затримали. Під час спілкування з ним з’ясувалося, що турист “на перекладних” добирався з Харкова до Львова.

“Правопорушник зізнався, що його тимчасово обмежено у праві виїзду за кордон, оскільки він не виконував рішення суду про сплату аліментів. Тож відчайдух проклав собі маршрут через прикордонну Лубню у напрямку Польщі і навіть придбав онлайн-квиток на автобус з першого польського села Устшикі Гурне до міста Санок. Там він сподівався влаштуватися на роботу”, — розповіли у виданні.

На чоловіка склали адміністративний протокол. Щодо нього проводяться розгляди.

Нагадаємо, що рятувальники попереджають про небезпеку сходження лавин в Карпатах.

Оцініть статтю