Потpібен Рeзонанс. Пропала Дівчина. Мотopошні Подpoбиці ФОТО

Позавчора мені написала одна дівчина з питанням чи знаю де знаходиться моя колишня колега. Ми з нею працювали півтора роки тому. Після того й не бачились навіть. Дівчина написала, що вона й сусіди занепокоєні: більше тижня Габриэлла Яцкович немає вдома, собака виє одна. Написала мені, бо побачила спільні фото з минулої роботи. Все б нічого, але абсолютно всі, хто працював, спілкувався з Габріеллою можуть запевнити, що вона не розповідала про себе багато, проте, дуже відповідальна. Ще більше: вона б ніколи, ні-ко-ли не лишила б песика так надовго одного. Ніколи.

Я написала іншій колишній колезі. Дістали крихти інфо, якісь припущення: нібито керівнику сказала, що поїде на декілька днів в Угорщину до хворої тітки, а тітці написала, що поїхала в Єгипет на 14 днів.

Наступного дня побачила пост про зникнення Габріелли від іншої колеги. Вирішила перепитати у дівчини, що писала мені перше, чи є новини. Немає. Запитала, чи звернулись в поліцію — ні, нікому. Питаю, чому? Страшно чи нема коли? «Може за ще декілька днів повернеться».

Я зрозуміла так: найближчих родичів немає, людина, яка так гаряче любить свого чотирилапого друга, не зникне таким обманом. На неї це несхоже взагалі. Та ще й одна людина теж зникла безвісти декілька тижнів тому і не повернулась й досі до жінки з малою дитиною.

Тож, зателефонувала одразу в поліцію, повідомила деталі. Коментарі до наступних два пости від колишньої колеги привели до дещо моторошних подробиць:

декілька друзів/знайомих Гобіки переписувались з нею, запрошували в гості по Viber протягом 30.12.21-05.01.22. І Габріелла навіть відповідала, що відпочиває в Єгипті. Ще й фото надсилала з Єгипетськими пірамідами.

Моторошно стало від того, що фото скачані з Інтернету зі статей 2019 року.

Отже, наразі поліція, близькі, друзі, колишні колеги, знайомі та просто небайдужі громадяни шукають Габріеллу. Станом на 5 днів раніше в Ужгородських лікарнях, моргах (упаси Боже) дівчини за таким описом не було.

Все це пишу для того, аби ви, люди, були обачними, завжди казали хоча б рідним або довіреній людині куди ви йдете, з ким і, бажано, говорили про це голосом. Будь ласка, якщо Ваша близька людина пише про свій нехарактерний від‘їзд, зателефонуйте їй одразу. Якщо скидає і відписує, що не може говорити, не зволікайте, телефонуйте в поліцію. Нехай це 50 разів будуть марні хвилювання, але -1 пропажі безвісти.

Ох, Габріелло… знайдись, будь ласка. Бодай, з тобою усе гаразд.

На зображенні може бути: 1 особа, сидить, у приміщенні та текст «габрелла яцкович зникла 30.12.2021»

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «Kyivstar 23:19 <14 габриэлла яцкович в сети: 31 дек. 32% 30 декабря 2021г привит, прийди завтра в магазин) посидим трохи зi славкою) 18:52 31 декабря 2021г. привит,я за кордоном. 07:41 дуже шкода( приёхджай скорше) 09:19 сегодня 7 исходящий 23:19 п напишите сообщение... ㅇㅇㅇ»

На зображенні може бути: 7 людей та текст «22:31 K6/c ra6pи3ллa RuKoBи4 Kл 03.01.2022 03.0 2022 10:30 Egyiptom pihenek 10:32 Szuper 10:41 04. 2022 Szia.. Téged át írni 15 .más napra Te irtad január 10.. az hétfő.. 9:03 05. 2022 Szia igen lègy szives 15:27 HanиwиTecoo6weHиe.»

На зображенні може бути: 6 людей, пам’ятник, на відкритому повітрі та текст

Anastasiia Petyurenko

Оцініть статтю