«При Порошенку клепались справи проти волонтерів і військових. Я неприхильник ЗЕ. Але кумовство пороха теж має бути покаране»

Вікторія Шинкаренко

Сьогодні гаряча стрічка завтрашньої зустрічі Порошенка. Що я хочу сказати? Хочу правди і правосуддя в любому випадку. І Да, я неприхильник зеленого піонера. Але кумовство пороха теж має бути покаране. І Да, наступний президент теж судитиме зе, і буде за що. Непарочний круг.)

При Порошенко клепались справи проти волонтерів і військових так само як справи Шеремет. Просто розголосу такого не було. Коли особисто звернулись до Петра Олексійовича, то він сказав що «ми живем в правовій державі і суд розбереться», тому чекаю рішення суду завтра)
Перед тим як кидати тапками, перегляньте коменти людей які вписались, я то понятно не авторитет може їм повірите)

*******
Вікторія Шинкаренко
23 серпня 2018 р. ·
#FreeTamrazov

Хто такий Oleksii Tamrazov і за що на нього здійснюється тиск та порушуються кримінальні справи. Я не вмію гарно писати но спробую.
Перше кримінальне провадження і затримання відкрили за нібито дачу хабаря в 200 000 доларів одіозному прокурору Кулику, так, тому самому що товариш Жиліна, того самого що Оплот. Обвинувачення ґрунтується на показах самого Кулика і його водія, ну і як доказ фото генпрокурора Луценко з грошима які невідомо де сфотографовані. Тобто, звинувачення без жодного доказу лише покази Кулика. І за збігом, арешт саме в день судового засідання в справі Тамразов проти НАБУ. Після незаконних обшуків і арешту 9 серпня, відпускають під заставу в 3 мільйони гривень.

21 серпня, знов без ухвали суду, після знов несанкціонованого обшуку, чергове затримання і звинувачення вже по іншій кримінальній справі Курченка 2013 року, де Тамразов проходив як свідок. Доречі, після цього з’явилися замовні статті про “Гонщіка Януковича”. Наразі він оголошений членом ОПГ Януковича по епізоду продажу Курченко зрідженого газу. А це вже клеймо, багато далі не читають… Причому схема продажу і реалізації газу була введена постановою Кабміну Азарова, компанії Курченко для участі у спецаукціонах отримувала акредитацію в Міністерстві Економіки. Можливо саме їх потрібно притягнути до відповідальності?

Але чому ці справи одна за одною почали відкриватися саме зараз? Можливо через купу Аваковських тендерів на Прозоро, які Тамразов висвітлював і деякі прийшлося скасувати, всього навсього на пару мільйонів завищеної ціни. Чи помста Кулика, який не отримав свій хабар? Можливо відповідь знає Луценко? Наразі це все схоже на цілеспрямовану компанія тиску на людину з активною громадською позицією яка «лізе не в свої справи?» Незаконні обшуки, затримання, перешкоджання адвокатам захисту і вимога чергової застави в 570 мільйонів гривень!!! Ні, нулем не помилилася, назвіть хочаб одну людину за яку прокурори просили таку заставу? Ви думаєте вони бояться що він втіче? Ні, вони бояться що не зупинеться, сподіваються що за місяці в СІЗО вони зможуть морально знищити, але вони знов помиляються. Це щоб навєрняка неможливо було вийти до рішення «самого гуманного суду» України?
У нас взагалі прокурорська криза, то 19 прокурорів масово одночасно хворіють, чи як по цій справі прокурор Кулик свідок, потерпівший, обвинувачуваний і процесуальний прокурор одночасно.

Чужі кримінальні справи не цікаві поки вони не будуть стосуватися вас, а з таким свавіллям беззаконня це можливо з кожним.
Зараз в Печерському суді відбувається судове засідання, суддя Батрин, як думаєте яке рішення вона винесе?
Людина з банди Януковича? Серйозно?

Мало хто знає що більшість спалених авто тітушньою на Майдані відновив саме Тамразов. Автопробіг в Крим в березні 14 організував теж він, де, доречі, було обстріляне його авто. Я не знаю людини, яка б більше допомогла фронту ніж Тамразов, при чому ніхто і не знав хто купував техніку, а це під сотню авто. В 14 році в 93 Oleg Mikats Alexander Vasilenko бригаду було завезено більше десятка авто, від броньованих мерседесів до екскаватора, що врятувало життя не одній людині. Комбат 2 бату 93 Денис Мерзликин підірвався на фугасі, і саме броньований мерседес врятував йому і пасажирам життя. А ще Унімоги, безпілотники, реанімаційний Неоплан і купу реанімобілів які врятували не одне життя, Олександр Данилюк Діма Перегняк. Писати і перераховувати всіх просто неможливо це 93, 72, 80, 81, 92, 54, 28, 128 бригади. Простіше перерахувати частини яким не допоміг Олексій Тамразов. Ґудзь Валерій, Олег Баляс …

А доcтурніре про «закон і справедливість» від прокурора без освіти тут:

Якщо ми будемо мовчати, будем наступні!
І Да, я подумаю чи буду Петро Олексійович, голосувати за вашу нову кумувську сім‘ю, хоча до минулого тижня не сумнівалася….
Прошу репост #FreeTamrazov

Джерело

Оцініть статтю