Пішов від своєї недоглянутої дружини і дітей до молодої коханки і жив як в раю. А через деякий час дізнався правду: вона мені постійно зраджує. Напевно, буду повертатися до дружини

Мене звуть Ігор, Мені 41 рік. У мене була дружина і двоє дітей. Ми жили добре, але потім я закохався в свою молоду колегу. Півроку я жив на два будинки. Потім мені це набридло. Я все розповів своїй дружині, і ми з нею розлучилися. Я пішов жити до Яни.

Як же я її любив! Вона стала для мене всім! Поруч з нею я навіть якось помолодшав. Я був готовий на все, лише б бути з нею поруч і зробити її щасливою. У мене з’явилися такі грандіозні плани на майбутнє!

Але через рік все стало змінюватися. Я відчув, що вже не так сильно люблю її. Вона теж до мене охолола. Від нашої любові і романтичних відносин майже нічого не залишилося.

Два тижні тому ми з нею дуже сильно посварилися, і Яна вигнала мене зі своєї квартири.

До дружини я повертатися не захотів. Тому я вже два тижні живу у свого друга, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною.

Три дні тому я дізнався жахливу правду: моя кохана Яна мені постійно зраджувала. Ось так! Ця новина мене просто шокувала. Я відчув, що мене просто використовували, а потім викинули, як річ, коли я набрид.

Але я ще люблю її і якби вона запропонувала мені повернутися, то я б відразу ж погодився на це. Я просто ніколи нікого не любив так сильно, як я люблю Яну.

Довго думав, що мені робити. Може бути, мені краще повернутися до дружини і своїм дітям? Але ж я не люблю вже свою дружину. Як же ми тоді зможемо жити разом?

А може бути, мені треба постаратися забути Яну, яка мене постійно зраджувала, і спробувати почати нове життя?

Я розумію, що я зрадив свою дружину і дітей і вони мене навряд чи пробачать. До того ж я не люблю вже дружину. Так що немає сенсу до неї повертатися. Але я так боюся самотності. Як жити далі я просто не знаю.

Оцініть статтю