Синоптики Ш0кували Прогнозом Погоди На Новий Рік! Укpaїнці Такого Не Чекали

До Нового року залишилося не так вже й багато часу. Синоптики розповіли, яка погода очікується на території України 31 грудня поточного року. Прогнозуються люті морози, стовпчики термометрів можуть опуститися до -17…-25°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Синоптики заявили, що найсильніше похолодає в північних регіонах України. У Чернігівській та Сумській областях температура повітря вночі сягатиме до -24…-25°. У Київській, Житомирській та Рівненській прогнозуються морози до -19°…-22°, а у Волинській та Черкаській похолодає до -16°…-17°.

На решті території нашої країни стовпчики термометрів опустяться до -7°-12°, на крайньому сході і місцями на півдні прогнозується до -5°. У Криму вночі стовпчики термометрів показуватимуть близько нуля.

Згідно з прогнозом, в останній день 2021 року, 31 грудня, в більшості областей України очікується мінусова температура. На півночі нашої країни температура повітря буде -10…-17°, у центральних областях прогнозується -4°…-12°, на південному заході очікується -4°…-7°, на півдні вдень буде -2°…-4 °. Найбільше пощастить жителям Криму і східний регіонів, тут стовпчики термометрів піднімуться до +1°…+4°.

У Києві 31 грудня вдень прогнозується до -13°, а вночі очікуються сильні морози – до -22°.

Згідно з даними sinoptik.ua, з ранку і до самого вечора 31 грудня в Києві буде хмарно. Вночі прогнозуються опади у вигляді снігу. Вдень буде без опадів.

За словами синоптиків, похолодання, яке прийшло в Україну, протримається недовго. Прогнозується, що в майбутні вихідні морози відступлять і температура повітря трохи підвищиться. Крім цього, можливі опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

Перед виходом на вулицю найкраще ознайомитися з прогнозом погоди, одягнутися тепліше, щоб не промерзнути. Ну, а, якщо ви одні з тих щасливчиків, хто не планував нічого, то можете насолоджуватися відпочинком вдома, дивлячись улюблений серіал і попиваючи гарячий чай.

У зимовий період необхідно більш ретельно стежити за своїм здоров’ям, щоб не підхопити застуду або грип. Крім цього, не варто забувати і про коронавірус, тому дотримуйтесь карантинні обмеження, соцдистанцію і носите маски. Пам’ятайте, що саме ви відповідальні за ваше здоров’я.

Джерело

Оцініть статтю