Сусід забув закрuти вікно в своїй машuні, зателефонував йому і повідомив про це – наступного разу не стану допомагати таким людям

Того вечора я пізно повертався додому і коли вже поставив машину на паркувальне місце, то побачив, що у автівки, яка належить моєму сусідові по під’їзду вікно відкрито навстіж. Я вирішив попередити сусіда і почав шукати на лобовому склі записку з номером телефону (люди нерідко залишають свої координати для того, щоб їм могли подзвонити і попросити переставити машину).

Однак такої записки я не виявив. Зате я побачив, що на панелі управління лежать візитки сусіда і мені довелося залізти у вікно, щоб дістати одну з карток.

Коротше кажучи. Дзвоню я по вказаному телефону і кажу, що вікно у його машини відкрито і щоб він спустився і закрив його, а то хіба мало, що може трапитися. Сусід, явно спросоння, мляво подякував мені. Після цього я повісив трубку і пішов додому.

Через пару днів до мене приходить дільничний поліцейський і каже, що сусід написав заяву про крадіжку з його автомобіля і що він підозрює в цьому мене. Яке, а? Ну я розповів співробітнику поліції, як була справа.

Потім він перевірив мої свідчення з даними, які були отримані з камер відеоспостереження і моя невинність була встановлена.

Після цього сусід намагався підійти до мене з вибаченнями, але я навіть не став з ним розмовляти.

Оцініть статтю