Трюк з плитою від кмітливої господині. Знадобиться старий рушник

 


Кухонна плита – це прилад, який забруднюється занадто швидко. Сліди від приготування їжі в’їдаються в неї занадто швидко і доводиться постійно експериментувати з різними миючими засобами і губками.

Не варто псувати свою улюблену плиту різними металевими щітками, адже є вже перевірені засоби, які допоможуть швидко, а головне без зусиль, позбутися від усіх плям.

оцет

Переливаємо оцет в пляшку з пульверизатором і наносимо його на плиту. Ми залишаємо оцет працювати на 20 хвилин. Прибираємо залишки вологою ганчіркою. Якщо плита занадто сильно забруднена, можна нанести на неї соду, а потім розпорошити оцет. Залиште на 15-30 хвилин і змийте вологою ганчіркою.

рушники

Наносимо на плиту соду, а старі рушники змочують у теплій, мильній воді. Акуратно віджимаємо і накриваємо ними плиту. Ми залишаємо на 15 хвилин, після чого прибираємо забруднення вологою губкою.

олія

Хто б міг подумати, що звичайне рослинно масло може прибрати сліди від приготування їжі. Вам необхідно просто просочити ним паперові серветки і протерти. Прибрати жирні сліди можна звичайною вологою ганчіркою.

Сода і перекис

Змішуємо 0,25 склянки соди і 0,25 склянки перекису водню. Наносимо на поверхню плити і залишаємо на 15 хвилин. Прибираємо залишки вологою губкою або ганчіркою.

Лимон з сіллю

Поливаємо проблемні ділянки лимонними соком і посипаємо сіллю. Ми залишаємо на 5-10 хвилин. Залишки змиваємо водою.

Перед застосуванням будь-якого з цих засобів, краще надіти рукавички, щоб не травмувати шкіру рук.

Як ви миєте плиту?

пише порадниця

УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Оцініть статтю