У Таїланді чоловік повісив на пеніс замок, щоб довести дівчині свою вірність. Фото

Закоханий таїландець ледь не залишився без пеніса через те, що повісив на нього замок. Геніталії чоловіка швидко спухли і почали боліти.

Постраждалий не зміг самостійно вирішити проблему, тому довелося кликати на допомогу місцевих волонтерів, які скерували на виклик правоохоронні органи з ключами. Про це повідомляє видання World Of Buzz (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Курйозний випадок відбувся після розмови з його коханою, яка запідозрила свого обранця в зраді. Щоб уникнути подальших конфліктів, пара вирішила “замкнути” пеніс молодого чоловіка на деякий час, коли дівчини не буде вдома.

Відео дня

Через два дні, мама таїландця застала його в сльозах і зі спухлими геніталіями. Вона розповіла, що протягом майже 48 годин її син намагався самостійно зняти замок, але йому не вдалося.

Таїландець повісив замок на пеніс

Сам хлопець вважає, що цей вчинок повинен був довести його кохання та відданість, а також те, що він не “розважається” з іншими жінками, коли залишається один вдома.

Відомо, що за цей час пеніс уже починав гнити, проте медикам вдалося врятувати його. Матір постраждалого запевняє, що він нормальна людина, допомагає батькам в роботі і не вживає наркотиків.

Мама таїландця каже, що він нормальна людина

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Таїланді в зоопарку побили чоловіка, який зняв захисну маску, щоб поїсти. Туристу з Німеччини розбили голову склянкою.

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Таїланді чоловік повісив на пеніс замок, щоб довести дівчині свою вірність. Фото
Малюк помеr під час пологів, і мамі далu потрuматu його на прощання … Те, що сталося далі, не опuсатu …