Щойно! Шоу розпочалось – Порошенко в аеропорту. В ОП підготувались – гетьмана обламають!

Джерела в офісі на Лаврській кажуть – там розраховують, що після прильоту Порошенка до Жулян будуть якісь провокації. «Масівка» на Жулянах уже є, потрібне ще шоу. Про пише пише Телеграм-канал – Вертикаль. 

Тим більше, не можна виключати, що в штабі ЄС самі спробують зробити якусь провокацію для розігріву своїх прихильників. Вони вже розпустили фейк про те, що влада перекрила рух електричок до Жулян, хоча в Жулянах навіть немає залізниці.

Але, як кажуть  джерела на Банковій, у ОП вирішили «сушити ситуацію». А саме – де це можливо, уникати застосування силовиків. І рухатися чисто за процедурою, прописаною в КПК. Порошенко ніхто не збирається одразу тупо садити за ґрати, його «критимуть» фактами та дотриманням закону.

Тим більше, що на 9.30 ДБР сьогодні призначило брифінг з усіх деталей «вугільної справи» щодо держзради Порошенка. І зважаючи на все, там силовикам буде що сказати такого, що сильно «просадить» імідж Порошенка навіть в очах прихильників.

Крім того, Порошенко відверто провалює своє повернення. Сьогодні він має звільнити 90% своєї команди. Шоу не вдалося. Провокацій немає, масовка у Жулянах рідка. Кличко та Разумков не прийшли. Навіть не усі регіональні партійці приїхали.

Робити провокацію з того, що у нього на 15 хвилин забрали паспорт під час проходження прикордонного контролю, говорити про тиск на опозицію – це надто слабко. Провал.

Також, Порошенко вийшовши у зал очікування аеропорту сказав свою промову проти представників ДБР

«Щойно правоохоронці, частина з яких була одягнена у форму прикордонників, намагалися не пустити мене в Україну»

Коли він уже стояв на паспортному контролі, до нього підійшов співробітник Державного бюро розслідувань з повісткою з викликом до суду.

Зараз ДБР проводить брифінг, де викривають паніку Порошенка. Два співробітники ДБР в аеропорту намагалися вручити Петьманові повістку з викликом до суду на 11:00. Але той закотив істерику, як дівчинка.

П’ятий президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко вранці, 17 січня, прилетів з Варшави (Польща) до Києва. Літак приземлився в аеропорту “Київ” у Жулянах близько 9 ранку.

Оцініть статтю