Я особисто подзвоню Путіну. 3еленський заявив, що…

Україна готова до будь-якого діалогу з Росією, як із залученням посередників, так і безпосередньо з керівництвом Російської Федерації. Як повідомляє Арменпресс, про це журналістам повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Ми готові зустрітися з Російською Федерацією. Ми цього не боїмося, ми готові на будь-які заходи, як і з будь-яким партнером. «Ми також готові до прямого діалогу», — сказав Зеленський, маючи на увазі готовність до переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

За словами Зеленського, порядок денний можливої ​​зустрічі з президентом Російської Федерації узгоджується, і в разі потреби він готовий особисто зателефонувати Путіну, щоб узгодити теми переговорів.

 

«Я думаю, що ми повинні зробити все можливе, щоб створити різні виміри зустрічі», – сказав Зеленський.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що перспективи контактів на високому рівні між Москвою і Росією поки не видно, оскільки умови і статус попередніх угод не змінюються. При цьому він нагадав Путіну про його готовність до такого діалогу за наявності відповідного порядку денного, на чому неодноразово наголошувалося.

Оцініть статтю