Ахметов Такого Не Чекав? Почалося! Силовики Прийшли З Обшуками ВІДЕО

Правоохоронці проводять обшуки на гірничо-збагачувальних підприємствах групи Метінвест у Кривому Розі. Більшістю акцій підприємства володіє олігарх Рінат Ахметов.

Тимчасово призупинили господарську діяльність підприємства. Вилучають комп’ютерну техніку. Зазначили, що причина обшуків – ймовірні податкові порушення.

Що відомо про обшуки. У Метінвесті стверджують, що обшуки проводять представники Служби безпеки України, Бюро економічної безпеки та прокуратури. Щоправда, правоохоронці поки офіційно не підтверджували інформацію. Журналісти 24 каналу намагаються з’ясувати цю інформацію.

Компанія каже про тиск та запевняє, що нібито прозоро взаємодіє з будь-якими держорганами.

Зверніть увагу! Група СКМ Ріната Ахметова володіє 71,24% акцій Метівесту. Решта належить «Смарт-холдингу» Вадима Новинського – 23,76%.

Ймовірний конфлікт Ахметова та Зеленського: що відомо

ЗМІ пишуть про напружені стосунки президента Володимира Зеленського та Ріната Ахметова. Вони начебто зіпсувались після того, як Верховна Рада ухвалила закон про олігархів.

Політсила «Слуга народу» заявила 24 листопада, що нардепи не ходитимуть на ефіри телеканалів, які пов’язують з олігархом. Зазначили, що ЗМІ маніпулюють інформацією.

Зеленський на пресконференції заявив, що Ахметова буцімто хотіли втягнути у держпереворот. Його планували провести 1 – 2 грудня.

Джерело

Оцініть статтю