Гордон відповів на пародію «Кварталу» про себе і Бацман: «Кошовий і Кравець не забуду» ВІДЕО

Гордон відповів на пародію «Кварталу» про себе і Бацман: «Кошовий і Кравець, не забуду» Увечері 31 грудня на телеканалі «1+1», за традицією, вийшов новорічний випуск «Вечірнього кварталу». Як завжди, гумористи не оминули політику і присвятили один із номерів свого шоу темі відносин між президентом Володимиром Зеленським та журналістом Дмитром Гордоном.

Актори «Кварталу» Євген Кошовий та Олена Кравець спародіювали Гордона та його дружину Алесю Бацман. За сценарієм, журналіст та його дружина перебувають у спальні своєї квартири та обговорюють останні події, які стосуються їхньої родини, зокрема нещодавнє святкування дня народження Савіка Шустера у Вільнюсі та нібито роботу Гордона на бізнесмена Ріната Ахметова:

– І скільки він тобі платить?

— А чого ти взяла, що він мені платить? Просто у мене 16 квартир, які потрібно опалювати та освітлювати. А тепер їх не потрібно опалювати та освітлювати.

Потім Гордону нібито наснився Зеленський, і він вирішив пояснити, чому почав виступати із критикою на адресу президента:

— Якби ви знали, як я вас любив. Я ж вас дуже любив. Просто в мене раптово з’явилося мільйон причин Вас розлюбити. Якщо чесно, Ви ухвалили закон про деолігархізацію, а я його виконую. Так, я вам підіграю. Просто завдяки мені Ахметов щомісяця стає біднішим.

Гордон уже встиг відреагувати на номер кварталівців. У своєму Instagram-акаунті він подякував Кошевому та Кравець за те, що вони «рішуче підтримали його в присутності президента».

«Моїм чудовим друзям з «95 Кварталу» респект і подяка за те, що в присутності президента рішуче мене підтримали. Женя Кошової та Олена Кравець, ви справжні! Дякую, не забуду! З Новим роком! Будьте щасливі!» – написав журналіст.

Джерело

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Гордон відповів на пародію «Кварталу» про себе і Бацман: «Кошовий і Кравець не забуду» ВІДЕО
5 прикладів сервірування новорічного столу