Дзвінок По Телефону. «Вітаю! Це Піца Від Маріо?» — Ні, Прошу Пана. Це «Піца Від Google…» А Далі Понеслось…

Дзвінок по телефону. — Вітаю! Це Піца від Маріо? — Ні, прошу пана. Це «Піца від Google». — Я набрав неправильний номер? — Номер вірний, просто Google купив у Маріо магазин піци. — А добре. Тоді я хотів би замовити піцу. — Добре, вам як завжди? — «Як завжди»?! Ви знаєте, що в мене зазвичай? — Згідно з нашими даними, останні 15 разів ви замовляли 12 скибочок піци з подвійним сиром, ковбасою та на товстому тесті.

— Ем… Ну так. Це те, що я хотів би замовити і цього разу. — Чи можу я запропонувати вам цього разу замовити 8 шматочків із рикоттою, руколою та помідорами? — Ні, я не люблю овочі.

— Але ж у вас підвищений холестерин. — Звідки Ви знаєте? — Ми маємо результати ваших аналізів крові за останні 7 років. — Може бути, але мені не потрібна піца з овочами. Я вже беру ліки від підвищеного холестерину.

— Але ж ви приймали ліки нерегулярно. 4 місяці тому ви придбали у Drugsale Network упаковку, в якій лише 30 таблеток. — Я купив більше в іншій аптеці. — Це не відображається на вашій кредитній карті, сер. — Я заплатив готівкою.

— Але згідно з вашою банківською випискою ви не знімали стільки грошей. — У мене є інше джерело грошей. — Але у вашій податковій декларації немає даних щодо інших джерел доходу.

— ДОСИТЬ!! До біса вашу піцу! Я втомився від Google, Facebook, Twitter та WhatsApp. Я відлітаю на острів без інтернету, стільникового зв’язку, і де за мною ніхто не шпигуватиме!!! — Я розумію, сер, але вам потрібно оновити паспорт. Термін його дії закінчився 5 тижнів тому.

Взято з Інтернету

Оцініть статтю