“Дитину бuли,розdягали, обливали холодною водою та…”:мот0рошний інцидент з підлітками приг0ломшив країну…Подробиці ш0кують

Історія про жорстокість, що просто не вкладається в голові, сталася в Запорізькій області – з 14-річного Єгора познущалися однолітки.сьогодні,

Деталі події повідомив Obozrevatel. НП сталася в суботу, 15 січня, в селищі Кушугум під Запоріжжям. Єгор пішов з дому і довго не повертався. Його мама Анна намагалася додзвонитися 14-річному синові, але мобільний телефон був відключений.

Батьки почали пошуки. Одна з подружок сина згадала — бачила хлопця з однокласником Славіком.

“Це нехороший хлопець, Єгор навчався з ним з 1-го класу, але я завжди просила з ним не дружити. Я тут же набрала маму цього Славіка. Справа в тому, що вона живе в місті, а її син, хоч йому і 15 років, проживає самостійно в будинку її колишнього чоловіка. Дізналася адресу і ми з чоловіком поїхали туди”, — розповідає Анна.

Спочатку батькам ніхто не відкривав хвіртку, але в будинку горіло світло і гриміла музика. Тоді мама сама увійшла у двір і побачила на ганку дівчинку, яка курила — побачивши жінку, вона тут же кинулася в будинок.

У будинку батьки знайшли сина-побитого, від шоку не міг навіть говорити. Виявилося — однолітки катували Єгора.

“Вони його били, вони гасили об нього сигарети, вони його роздягали, виганяли на вулицю, обливали холодною водою, змусили їсти недопалки”, — розповідає мати підлітка Анна Скочкова.

Батьки тут же викликали швидку допомогу і поліцію. Зараз Єгор знаходиться в лікарні, а поліція з’ясовує всі подробиці інциденту. Затримано двох підлітків.

джерело

Оцініть статтю