Дмитро “Калинчук” Вовнянко: Сьогодні виявилося, що президент Зеленський одного зі своїх собак назвав Петєю. Певно, аби…..

Колись на заводі молоді робочі – вчорашні ПТУшники, аби принизити їх майстра Василя Івановича – літнього досвідченого і суворого керівника, дворняжку що жила поруч з цехом назвали Василь. Ги-ги, га-га, бу-га-га, ПТУшники пореготали, робочі постарше жарту не схвалили, майстер вдав що його це не стосується. Хоча уявляю наскільки боляче було для людини, що відпахала на виробництві 30 років здобувати приниження від чорноротих шмаркачів.

Історія просто забулася невдовзі, а ті шмаркачі самі почали бігати до майстра – благати то про одне, то про інше.

Сьогодні виявилося, що президент Зеленський одного зі своїх собак назвав Петєю. Певно, аби насолоджуватися миттю, коли команує “Сідєть!” Він говорив уже про це.

3разу згадав той заводський випадок. Так буває – відомий актор, продюсер всеукраїнського телеканалу, власник студії, президент… А по суті – той самий ПТУшник шмаркатий. Хлопчика з бидла вивести можна, а от бидло з хлопчика…

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дмитро “Калинчук” Вовнянко: Сьогодні виявилося, що президент Зеленський одного зі своїх собак назвав Петєю. Певно, аби…..
От і все! Закон прийнято! Вже відомо хто піде в армію: Відтепер кожен громадянин з цього списку буде зобов’язаний