«Занавес». Дитячий хірург — наркоман! Працює лікарем-хірургом у Київській міській дитячій клінічній лікарні #1

Дитячий хірург – наркоман

Під час патрулювання правоохоронці побачили як водій #Hyundai (#AA6893TC) порушив ПДР, а саме – на Івана Виговського розвернувся через подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки.

Коли патрульні його зупинили та почали спілкування виявилося, що водій у неадекватному стані, схожому на наркотичне сп’яніння. Коли водію було повідомлено про те, що той має ознаки сп’яніння і йому необхідно пройти освідчення у лікаря-нарколога – він почав нервувати, а потім взагалі намагався втекти. Коли його наздогнали – почав кидатися на правоохоронців, за що на нього надягли кайданки.

Пізніше у нього знайшли пакети із порошкоподібною речовиною та два шприці із ще якоюсь наркотою.

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу. Слідчим водій сказав, що все це йому підкинули патрульні.
А трохи згодом з’ясувалося, що водія звуть Богдан Березовський і він працює лікарем-хірургом у Київській міській дитячій клінічній лікарні #1.
«Занавес».

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст «KYIV operative ඊ Telegram -Kyivo perativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube Kyiv Operativ»

На зображенні може бути: автомобіль, на відкритому повітрі та текст

На зображенні може бути: 1 особа, автомобіль, на відкритому повітрі та текст «KYIV operative ඊට 3-800-700 RuIe Telegram KyivOperativ Viber- KиeB onepaTиBHblй Youtube Kyiv Operativ»

Джерело

Оцініть статтю