“Кілька років зустрічалася з убuвцею”: мешканець Тернопільщини, який зарlзав дівчину, отримав покарання. фото

Чоловік завдав 18-річній дівчині 20 ударів ножем.

На Тернопільщині засудили до довічного ув’язнення 34-річного мешканця села Воля Теребовлянського району за вбивство 18-річної дівчини. Раніше чоловік намагався двічі оскаржити рішення, але Верховний суд України відхилив касаційну скаргу вбивці, тож вирок залишився незмінним.

Про це у вівторок, 18 січня, повідомила прес-служба поліції Тернопілля.

Жорстоке вбивство сталося у ніч на 14 вересня 2019 року у селі Воля Теребовлянського району.

“Жертва злочину протягом кількох років зустрічалася зі своїм 34-річним убивцею. Згодом дівчина поїхала вчитися до Тернополя і вони перестали спілкуватися”, — йдеться у повідомленні.

13 вересня мешканка Теребовлянщини приїхала у район на свято разом із друзями. Коли молоді люди відійшли від подруг, до дівчини підбіг її колишній хлопець. Він з криками вдарив дівчину кулаком в обличчя, а потім, витягнувши ножа, став наносити їй удари.

“За дівчину заступився один із друзів. Його також нападник поранив. Залишивши закривавлену жертву на землі, вбивця втік і ховався в лісі, неподалік власного будинку”, — розповідають у поліції.

Поранена дівчина померла дорогою до лікарні. Вже згодом судові експерти нарахували на її тілі 20 ножових ран та 4 порізи.

У Теребовлянському районному суді вбивця категорично заперечував свою провину та подав апеляцію, попросивши колегію суддів перекваліфікувати його дії з умисного вбивства з особливою жорстокістю (п.4 ч.2 ст. 115 КК) на умисне вбивство (ч.1 ст. 115) максимальний термін ув’язнення за цією статтею передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Проте апеляційний суд залишив вирок без змін. Відхилив касаційну скаргу вбивці та Верховний суд України, тож вирок залишився незмінним.

tsn.ua

Оцініть статтю