Луїза купuла квuток на звuчайний авіарейс. Але колu піднялася на борт була здuвована

Луїза Еріспе купила звичайний квиток для польоту в економ-класі «Філіппінських авіаліній». Дівчина злегка нервувала перед польотом. Коли оголосили посадку Луїза помітила дещо дивне.

Справа в тому, що на посадку не було черги. Вона була зовсім одна. Луїза вирішила, що швидше за все її помилково направили в бізнес-клас. Повідомляє:neimovirno.com.ua

Однак, коли вона зайшла в літак. То її здивування зросло. У салоні літака не було пасажирів. Стюардеса ввічливо привітала її звичайним привітанням. А потім сказала те, що дійсно спантеличило дівчину.

Стюардеса повідомила їй, що летіти Луїза буде одна. І вона може зайняти будь-яке місце. Також їй дозволили сфотографуватися з екіпажем.

Фотознімки Луїзи і екіпажу в порожньому літаку вмить розлетілися по всьому світу. Багато людей похвалили «Філіппінські авіалінії» за те, що вони не скасували рейс і дозволили літаку летіти з одним пасажиром.

На що «Філіппінські авіалінії» відповіли що це не поодинокий випадок. Вони не працюють собі в збиток. Все прораховано. Літак полетить навіть з одним пасажиром по ряду причин.

По-перше, вони зобов’язані враховувати свої графіки, погоду і чергу технічного обслуговування.

По-друге, крім пасажирів в літаку завжди є вантаж. Вартість відправки вантажів вельми недешева і повністю окупає переліт.

По-третє, при польоті назад літак може бути забитий. Часто так буває, що політ «туди» не викликає ажіотажу, а ось «звідти» рейс буквально забитий.

Оцініть статтю