Навіть переплутав день з ніччю. У мережі заговорили про страшну хворобу Андрія Данилка

Стало відомо про серйозну недугу Андрія Данилко, більше всім відомого під псевдонімом Вєрки Сердючки.

Артист навіть змушений був піти зі сцени, оскільки його самопочуття залишало бажати кращого. І ось, Данилко вперше за довгий з’явився на публіці. Він виступив на гламурній вечірці в Дубаї в полюбився мільйонам шанувальників образі Вєрки Сердючки, пишуть росЗМІ. Повідомляє hyser.ua

Примітно, що раніше артист використовував накладний живіт, адже найвидатнішою частиною сценічного образу завжди був величезний бюст енергійної провідниці і невеликий животик надавав її вигляду якусь родзинку. Однак тепер через важку хворобу Данилко сильно погладшав і йому не потрібен реквізит.

За лаштунками всі тільки й говорили про те, як сильно погладшав Данилко. Тим часом за годинний виступ зі своїми головними хітами Сердючки і її колективу заплатили приблизно 12 мільйонів рублів. Данилко вийшов на сцену відразу після бою курантів і йому швидко вдалося змусити танцювати глядачів під свої пісні “Дольче Габбану”, “Читу Дріту” і “Все буде добре”. У танок пустилися навіть самі манірні глядачі.

Навіть і не скажеш, що артист серйозно хворіє. Адже протягом останніх років регулярно з’являлися тривожні новини про стан здоров’я зірки. Андрій навіть і не приховував, що важко хворий, внаслідок чого сильно додав у вазі і переплутав день з ніччю. За словами його директора, мова йде про страшний гормональний збій.

Оцініть статтю