Посвітила попкою на всю мережу: нагая Ксенія Собчак відстовбурчила соковиті «булочки» на камеру – «Конкуренція Волочкової»

Відома журналістка Ксенія Собчак нерідко ділиться з шанувальниками яскравими кадрами в соціальній мережі. При цьому телеведуча любить здивувати людей несподіваними фото і відео. Цього разу вона вирішила позувати перед камерою в оголеному вигляді. Шанувальники були здивовані. Такі кадри з’явилися на її сторінці у соціальній мережі.

На фотографії можна побачити Ксенію Собчак у великій купелі. У воді також плавали шматочки лимона. У журналістки волосся було вологим, а значить – перед тим, як зробити знімок, телеведуча насолоджувалася прохолодною водою. Крім того, можна помітити, що Собчак позувала абсолютно оголеною. Стояла вона до камери спиною, проте деякі пікантні частини тіла все ж залишилися неприкритими.

«31-го я лазню не ходжу, зате 2 – го – із задоволенням», — написала журналістка в публікації.

У коментарях шанувальники стали ділитися своєю думкою з приводу таких кадрів. Деякі просто робили компліменти. Фанати відзначали, що у Ксенії прекрасна фігура. Однак інші ж стали критикувати такі фото, мовляв, це непристойно. Знайшлися і ті, хто порівняв Собчак з відомою балериною Анастасією Волочковою, мовляв, це справжня конкуренція.

«Ксенія, Ви, цікаво таке фото в тверезому розумі ставите? начебто бальзаківський вік і навіть більше», » відмінна фігура!», «Волочкова відпочиває», — пишуть шанувальники в коментарях під новими фото Ксенії Собчак.

Примітно, що в новорічну ніч Собчак показувала абсолютно протилежний образ. У соціальній мережі вона публікувала знімок, де вона позувала поруч з прикрашеною ялинкою. Постала перед камерою журналістка в довгій спідниці, стильному піджаку і з оригінальним головним убором.

Оцініть статтю