Пуговці з «Татусевих доньок» 20 років: куди поділася Катерина Старшова і навіщо завела собі «алігатора»

Актриса Катерина Старшова не володіє якимось гучним ім’ям, щоб всі, хто його почув, міг би назвати хоч кілька проектів, де вона знімалася.

Однак красуня має щось більше-запам’ятовується особа і образ з дитинства. Зараз їй 20 років і більшості телеглядачів Катерина запам’яталася завдяки участі в серіалі «Татусеві дочки», де вона зіграла роль гудзика.
Катя Старшова в ролі Пуговки, скріншот

Катя Старшова в ролі Пуговки, скріншот

Під кінець 2021 року на просторах Youtube з’явилося інтерв’ю з актрисою, яке взяв ніхто інший, як Олександр Олешко. Він теж брав участь в «Татусеві дочки». Він втілив роль Василя Федотова, олігарха, чоловіка Оксани і «Алігатора» для маленької дівчинки.

Катерина розповіла про те, чим же займається через роки після участі в цьому серіалі.

"Пуговка" – Катя Старшова

«Пуговка» – Катя Старшова

«З приводу того, чим я зараз займаюся, де я вчуся. Я вчуся в МГУ на факультеті фундаментальної медицини, як би це не було дивно. Так, на напрямку фармація. Ця професія пов’язана з вивченням, синтезом різних лікарських засобів», — заявляє вона.

Вона поступила в МДУ ім. М. в. Ломоносова в 2019 році.
Татусеві доньки, кадр з відео

Татусеві доньки, кадр з відео

«А голос майже не змінився», «Ура, Алігатор і гудзик возз’єдналися», «Це все через рекламу піковіта», «Від Пуговки до Таблетки», — пишуть користувачі в коментарях.

Оцініть статтю