Солдат термінової служби Артемій Рябчук, який розстріляв товаришів по службі на території Південного машинобудівного заводу “Південмаш”, кілька місяців тому нібито рознімав бійку між військовослужбовцями. В результаті товариші по службі почали його “труїти”. Про бійку Рябчук також нібито доповів командирам. Про це у Telegram-каналі повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук. За інформацією екс-нардепа, ставлення до Рябчука з боку товаришів по службі зіпсувалося. Також він уточнив, що це тривало протягом двох місяців. “Артем Рябчук два місяці тому вліз і зупинив бійку між військовослужбовцями. Доповів командирам. Після цього його оголосили стукачем і почали цькувати! Це тривало два місяці, поки він не дістався зброї”, – пише Мосійчук. Нагадаємо, 27 січня у місті Дніпро солдат строкової служби розстріляв варту військовослужбовців Національної гвардії. Внаслідок інциденту загинули п’ятеро людей. Також п’ятеро отримали вогнепальні поранення. Від місця скоєння злочину до міста, в якому затримали стрільця, понад 20 кілометрів. Раніше повідомлялося, що після скоєного він ловив попутку біля заводу “Южмаш”. До мережі потрапило відео з автомобільного реєстратора.

У лютому 2022 року буде кілька важливих свят, переважно релігійних. Державних свят не буде зовсім, а, отже, додаткові вихідні українцям не світять. Скорочені робочі дні теж не передбачені.

Так, в лютому 2022 буде всього вісім вихідних і при цьому 20 робочих днів. Субота з неділею випадають на наступні дати: 5-6 лютого; 12-13 лютого; 19-20 лютого; 26-27 лютого.

Незважаючи на те, що українці будуть відносно мало “гуляти”, третій місяць зими все ж порадує кількома популярними святами. Наприклад, в ніч на 1 лютого буде Китайський Новий Рік, також нині модно відзначати День Всіх Закоханих, 14 лютого, крім того, з 26 фераля по 6 березня буде Масляна.

Нижче список свят, які теж можуть зацікавити українців:

1 лютого – День безпечного Інтернету

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку

9 лютого – Міжнародний день стоматолога

14 лютого – День комп’ютерника

15 лютого – Міжнародний день онкохворої дитини

15 лютого – Стрітення Господнє

19 лютого – Початок Великого посту

21 лютого – Міжнародний день рідної мови.

Оцініть статтю