Українців зворушило фото військового з іграшками в метро Києва: чиясь дитина дочекалася свого “Миколая”

Користувачів мережі зворушило фото, на якому український військовий їде в метро з дитячими іграшками. Ймовірно, герой повернувся з фронту додому.

Відповідний знімок опублікували у Facebook Солом’янського району Києва Los Solomas 19 грудня. Автори допису зазначили, що “чиясь дитина дочекалась свого “Миколая”, і подякували військовим за мирне небо.

Користувачів мережі зворушило фото військового з дитячими іграшками

Їх підтримали українці в коментарях, назвавши фото дуже зворушливим.

Відео дня

“Найкращий подарунок на день святого Миколая! Дякуємо за службу!” – писали користувачі мережі.

Користувачі мережі подякували за мирне небо

Українці назвали фото дуже зворушливим

Нагадаємо, раніше мережу зворушило відео зустрічі жінки з дочкою через 21 рік. Через травми вона втратила пам’ять і не змогла згадати, де її дім. Частину життя Тетяна Василівна жебракувала, а останні роки перебувала в притулку для бездомних людей похилого віку. Туди її забрали з вулиці та намагалися відновити її пам’ять. Коли жінка згадала свою стару адресу, виявилося, що там живе одна з дочок Тетяни Яна. Дівчина була шокована новиною про те, що мама жива. Вона відразу приїхала, щоб забрати її додому.

Як повідомляв OBOZREVATEL, ведуча “1+1” Алла Мазур, яка понад рік вела боротьбу з онкологічним захворюванням, поділилася із шанувальниками фото з дитинства. Телеведуча також розповіла зворушливу історію про те, як її мама за одну ніч пошила костюм, щоб вона змогла виступити на шкільному новорічному концерті.

Оцініть статтю