У Києві водій маршрутки здивував пасажирів своїм заняттям, відео: «Замість підспівування шансону…»

У мережі показали на відео дивне заняття київського маршрутника під час руху — водій веде маршрутку ліктями, в той час як його обидві руки гортають стрічку в соцмережах.

Те, що робить водій під час руху транспортного засобу, вдалося зняти на телефон одному з пасажирів у салоні. Це відео напередодні опублікував Телеграм-канал «Київ Оперативний».

Так, у Києві пасажири зафіксували на відео водія громадської маршрутки №472, який паралельно з управлінням транспорту дивився стрічку соцмереж у своєму телефоні.

«Вартість проїзду підняли, але рухомий склад не оновили, ще й технічний стан деяких маршруток взагалі, як після бомбардування. Хоча водіїв нових на роботу взяли. Тепер замість підспівування шансонного трешняка вони всю дорогу сидять в соціальних мережах, — підписано відео.

Користувачі Мережі в коментарях до відео розділилися в думках-хтось захищав водія маршрутки, а інші критикували і закликали його покарати: «Ну заглянув на хвилинку, на маленькій швидкості. З ким не буває», «А зауваження чому не могли зробити?», «У столичному трафіку «юзати» телефон — це попадалово на гроші», «Швидше б весь транспорт на автопілоти перевели».

Оцініть статтю