У Кремлі запросили Зеленського на саміт у Петербурзі, де буде Путін

Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Зеленський може приїхати на саміт СНД у Санкт-Петербурзі.

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков повідомив про готовність Росії прийняти президента України Володимира Зеленського на саміті СНД у Санкт-Петербурзі, який заплановано на вівторок, 28 грудня.

Про це представник президента РФ повідомив у етері телеканалу “Росія-1”. “Зеленський може приїхати, безперечно”, – сказав Пєсков.

За його словами, формально президент України має можливість приїхати на зустріч у Санкт-Петербурзі. При цьому у Кремлі сумніваються, що український лідер відвідуватиме вказаний саміт.

Неформальна зустріч керівників країн СНД відбудеться 28 грудня у Санкт-Петербурзі з ініціативи президента Росії. Учасники саміту планують підбити підсумки року, що минає, й обговорити кроки, спрямовані на підвищення ефективності співпраці всередині організації. Свою участь у саміті підтвердив, зокрема, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. У нього також заплановано двосторонню зустріч із Путіним 29 грудня.

Джерело: dialog.ua

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Кремлі запросили Зеленського на саміт у Петербурзі, де буде Путін
Поки ми спали! Зеленський ввів санкції проти двох телеканалів – все підписано. Заблокував активи – всі в шоці. Так тримати!