Хлопець схуд на 100 кг після того, як зламав вагu…

Жаку Робінсону з Нової Зеландії вдалося скинути більше половини ваги. Тепер він здоровий і спортивний, але шлях до нового життя і красивого тіла був непростим.

Жак Робінсон з новозеландського міста Уоркворта був великим з дитинства, але стрімкий набір ваги почався після закінчення школи і виходу на роботу в якості мерчендайзера. У підсумку до 19-и років маса тіла Жака становила цілих 190 кілограмів.

Робінсону було соромно виходити з дому, він не бажав жити в своєму непривабливому тілі і заїдав свої проблеми і комплекси фаст фудом і солодощами. У 2016-му році по дорозі на роботу хлопець раптово втратив свідомість і впав на узбіччя. Але це був перший напад: непритомність продовжилися і стала більш частою, а незабаром почала супроводжуватися сильними головними болями.

Після першого нападу Жака госпіталізували в лікарню 80 разів протягом року. Непритомність і страшні мігрені не припинялися, але лікарі не могли поставити точний діагноз, а Робінсон продовжував втішати себе їжею і почав думати про суїцид. Так тривало три роки, і молодий чоловік був упевнений, що не доживе до 30 років. На щастя, одного разу один з докторів сказав Жаку, що всі проблеми зі здоров’ям викликані ожирінням. А останньою краплею стала поломка домашніх ваг, які просто перестали показувати точні цифри.


Робінсон вирішив почати нове життя і пообіцяв собі скинути 40 кілограмів за рік. Він почав з годинних ранкових прогулянок на біговій доріжці, які пізніше доповнив ходьбою по вулиці. Також хлопець поміняв раціон, відмовившись від шкідливої ​​їж, зробивши наголос на овочі, фрукти, рибу і яйця. У підсумку від 40 кг Жаку вдалося позбутися всього за п’ять місяців.

Успіх вселив в хлопця впевненість: він записався в спортзал і почав займатися з персональним тренером. Сьогодні 23-річний Жак Робінсон важить близько 95-96 кілограмів, і це – половина початкової ваги. Він продовжує харчуватися збалансовано і правильно, тренується по шість разів на тиждень і навіть позбувся частих непритомностей і головних болів.

Хлопець здоровий, активний і впевнений в собі. Крім того, він вирішив на власному прикладі довести, що можна змінити своє тіло, себе, здоров’я і життя. Тепер Жак планує стати фітнес-інструктором і веде в Інстаграм мотивуючий блог, щоб допомагати іншим скидати вагу і ставати краще.

Джерело:kenguru.plus

Оцініть статтю