Щойно!Жириновський заявив, що першим зробить р0сійська арм1я у разі в1йни з Україною

За словами Жириновського, російські військові знищать усі “протягом 30 хвилин”.

Російська влада перейшла до прямих загроз про наслідки війни з Україною, в ефірах федеральних каналів заявляючи про масштабний удар російських військових.

У прямому ефірі ток-шоу “60 хвилин” Ольги Скабеєвої депутат російської Думи, голова фракції ЛДПР Володимир Жириновський розповів українцям, як діятиме Росія у разі початку війни. Фрагмент відео програми  у своєму YouTube-каналі процитував український журналіст та блогер Роман Цимбалюк. За словами Жириновського, російські військові знищать усі “протягом 30 хвилин”. ” Вони під прицілом. Все це буде моментально, протягом півгодини знищено.

Адже шкода їх! Все буде випалено – буде пустеля. Диму не буде навіть, бо зима!” – заявив Жириновський. Коментуючи його заяву, Цимбалюк зазначив, що у разі війни українці захищатимуть свою державу всіма доступними способами. “Шановні громадяни Росії, не зліть нас, тому що ми захищаємо свій будинок. У нас вибору, на відміну від вас, немає. Ми застосуємо всі засоби поразки проти загарбників. Краще видихніть і запропонуйте Скабеєву з Жириновським першими вирушити в окоп”, – наголосив Цимбалюк. Раніше Байден у розмові із західними журналістами повідомив, що попередив російського колегу про “жахливу ціну” , яку доведеться заплатити Росії у разі ескалації ситуації в Україні. Крім того, президент США відкинув вимоги Кремля щодо надання юридичних гарантій неприєднання України до НАТО. У свою чергу український лідер Володимир Зеленський після телефонної розмови з Байденом повідомив, що Москва пообіцяла Вашингтону не нападати на Україну. Однак, незважаючи на ці запевнення, Росія продовжує зосереджувати сили та засоби російської армії поблизу України. У Мережі з’явилося нове відео, на якому відображено перекидання військової техніки РФ у західні райони країни.

джерело

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно!Жириновський заявив, що першим зробить р0сійська арм1я у разі в1йни з Україною
Вода