Яке г0pe! Життя 3-місячної дівчинки обірвалося після Нового року: знайшли у власному ліжечку

На Дніпропетровщині, в Першотравенське, з невідомих причин померла тримісячне немовля. Про це інформує «Дніпро Час» з посиланням на власні джерела.

Як стало відомо, дитина померла у власному ліжечку. Вона проживала зі своєю 20-річною мати. Серед однієї з версій трагедії — синдром раптової смерті. Проте, усі обставини смерті мають встановити усі обставини трагедії.

Як вже повідомляла Politeka, напередодні Нового року у Кривому Розі судили подружжя, в яких померло 5-місячна дитина. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, малеча померла від гострої алкогольної інтоксикації. Батьки повінню визнали свою провину. Проте у прокуратурі більше не повідомляють жодних аспектів даної справи. За припущенням місцевих ЗМІ, дитині дали алкоголь випадково.

Ще одна моторошна смерть маленької дитини напередодні Нового року сталася у Харківській області. Як вже повідомляла Politeka, дитина загинула у ДТП. Як стало відомо, мати дитини їхала за кермом та впоравшись з керуванням, виїхала на зустрічну смугу. Там автівка спочатку зіткнулася з Газеллю, а потім з MAN. 6-мясячна дитина перебувала на задньому сидінні не в дитячому кріслі та навіть непристебнута пасками безпеки. Вона померла на місці ДТП. За життя її матері борються лікарі.

Оцініть статтю