Хірург був ошелешений! Випрямив хребет і попрощався з жахливим животом, що випирав, а все завдяки…

Східні практики досі продовжують нас із вами вражати. Усі вони легкі у виконанні, прості та надзвичайно дієві. Сьогодні розглянемо японську.

Найпопулярнішими вправами спорту все ж залишається прес, планка, стрибки та біг, однак є ті, які не можуть це виконувати, оскільки заважає зайва вага. Та чим далі — тим більше погіршується ситуація, тож спектр можливих вправ і далі зменшується.

Так і хочеться з’їсти чарівну таблетку, лягти й худнути. Однак японці, як завжди, геніальні. Ви можете лежати й худнути навіть без чарівної таблетки.

Пропонуємо вам переглянути методику японського лікаря Фукуцудзі, який понад десяток років допомагає жінкам перемогти зайву вагу за короткий термін. Він не обмежує їх в їжі, не втомлює шаленими фізичними навантаженнями, не змушує витрачати великі суми грошей, але його клієнтки худнуть на очах!

Секрет лежачого схуднення

Для цього вам знадобиться:

великий рушник

міцна нитка (стрічка)

горизонтальна поверхня

5 хвилин щодня

бажання

Сам метод полягає в тому, щоб впродовж кількох хвилин щодня лежати на валику з рушника. Приємно, цікаво, легко? Звісно! Так ви позбудетесь великого живота. А якщо рушник підсунути до лопаток, то випрямите поставу і підіймете груди! Декому навіть вдавалось збільшити свій ріст.

Що робити?

1. Закрутіть рушник у валик (не менше, ніж 40 см в довжину і 7-10 см в товщину). Добре перев’яжіть його, щоб не розмотувався.

2. Сядьте на тверду рівну поверхню, а валик з рушника покладіть ззаду.

3. А зараз ляжте на спину таким чином, щоб валик був рівно поперек тіла — під пупком. Зверніть увагу на цей пункт, це дуже важливо!

4. Ноги трохи розведіть, до рівня ширини плечей. Ваші великі пальці на ногах мають доторкатись один до одного, а от п’яти краще розвести так, щоб між ними було 20 см.

5. Витягніть руки за голову, тримайте їх прямо. Тепер поверніть долонями донизу і з’єднайте їхні мізинці.

6. Дуже важливо в цьому положенні, щоб мізинці рук і великі пальці ваших ніг в жодному випадку не стикались! Якщо вам вдалось, то в такому положенні полежте 5 хвилин.

7. Дуже обережно підіймайтесь! Це захистить вас від проблем із кістками та суглобами, оскільки під час виконання вправи вони зсуваються.

І що тільки не скажеш про цих японців! Це ж треба досягнути такого рівня геніальності, чи не мрія кожного? Лежиш і худнеш, а ще випрямляєш хребет. І все це за смішний час — якихось 5 хвилин щодня. А для кращого ефекту можна збільшувати поступово хвилини до 10 та 15. Ще більше «лежачого» часу й мрій!

Але, як і в будь-якій вправі, дуже важлива регулярність. без неї точно нічого не вдасться, тому не забувайте про неї!

джерело

УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Оцініть статтю