У Польщі раптово помер 34-річний учасник “Танців з зірками”: він був родом із України. Фото

У Польщі помер 34-річний актор та танцівник родом з України Жора Корольов. У цій країні він жив 18 років, брав участь у шоу “Танці з зірками” та знімався у серіалах.

Як пише Super Express, смерть настала 21 грудня внаслідок запалення серцевого м’яза. Однак офіційно про причину поки не повідомлялося (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Жора Корольов.

Джерело видання розповіло, що чоловік того дня мав іти на тренування, але йому стало зле вдома. Саме там його і знайшла дівчина, яка викликала швидку. Лікарям не вдалося врятувати Корольова.

Yavp.pl уточнює, що Жора Корольов народився 6 жовтня 1987 року в Одесі. З восьми років він займався танцями, у 15 вже переїхав до Німеччини, а звідти – до Польщі.
Корольов брав участь у "Танцях із зірками".

У 2007-2008, а також 2016-2017 роках він брав участь у польському шоу “Танці з зірками”. Також він знімався у популярних у цій країні телесеріалах.

Корольову було 34 роки.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Польщі в грудні після затримання поліцією помер 38-річний громадянин України. Правоохоронці запевнили, що не застосовували силу. Точну причину смерті встановлять після розтину.

Оцініть статтю