«Викликали негідні інстинкти для збудження притрасті»: у Полтаві арештували трьох жінок, які продавали свої «голі» фото

Жінки торгували своїми інтимними фото у Мережі.

У Полтаві суд відправив під нічний домашній арешт трьох жінок, які через Telegram торгували своїми інтимними відео та світлинами.

Про це повідомляє інтернет-видання «Полтавщина».

У Полтаві суд відправив під домашній арешт трьох мешканок Кременчука, які організували «порнобізнес», продаючи через Telegram свої інтимні фото та відео.

Згідно з матеріалами справи, троє мешканок Кременчука з липня 2021 року через телеграм-канал Lolitka торгували своїми «голими» відео та фото.

Так, у серпні та вересні фігурантки у месенджері знайшли трьох чоловіків-клієнтів, які на картку ПриватБанку перерахували їм кошти, на загальну суму 2200 грн.  Натомість жінки надіслали їм свої інтимні фото та відео.

«Надавали послуги порнографічного характеру, які полягають у вульгарно натуралістичній, непристойній демонстрації геніталій, антиетичних сцен, які не відповідають моральним критеріям, порочать честь та гідність людини, викликаючи негідні інстинкти, призначені для збудження статевої пристрасті інших осіб», — йдеться у матеріалах справи.

Підприємливість жінок правоохоронці розцінили, як розповсюдження порнографії (ч. 3 ст. 301 КК України). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі ж досудове слідство триває, а підозрюваних суд відправив під нічний домашній арешт.

Оцініть статтю