ЦЕЙ ХЛОПЕЦЬ ЖИВЕ З СІМ’ЄЮ В ЗАКИНУТОМУ КОРІВНИКУ. КОЛИ ВІН ВІДКРИВ ДВЕРІ, МОЖНА ОБІМЛІТИ

Брат і сестра Карлос і Каміно Алонсо зростали в великому місті, але весь час мріяли про будиночок в сільській місцевості, де можна було б відпочивати влітку всією сім’єю. Коли вони подорослішали і міцно встали на ноги, то вирішили втілити свою дитячу мрію в реальність.

На сімейній нараді було прийнято рішення про купівлю в провінції будиночка з ділянкою. На новій заміській віллі планували відпочивати під час літніх відпусток, а решту часу використовувати її в якості невеликого готелю.

Карлос і Каміно переглянули безліч оголошень про продаж нерухомості. Серед цієї купи вони випадково натрапили на повідомлення про продаж занедбаного корівника, який знаходився в неймовірно мальовничому місці і при цьому коштував дуже дешево. В кінцевому підсумку ціна зіграла вирішальну роль і брат з сестрою Алонсо зважилися на покупку.

Коли дивишся на придбання Карлоса і Каміно, важко повірити в те, що ця затія себе могла виправдати. Але, як каже народне прислів’я: «Очі бояться, а руки роблять».

Всередені сараю зробили капітальний ремонт. Простір колишнього корівника розділили на кімнати, які мебльовані за останньою дизайнерською модою.

Коли дивишся на інтер’єри цієї вілли важко повірити, що спочатку це була звичайна господарська будова!

Зовнішній вигляд будівлі вирішено було не чіпати, адже кам’яні стіни виглядають надзвичайно ефектно і навівають асоціації про середньовічні замки.

Особливою гордістю Карлоса Алонсо є водопровід, адже спочатку корівник забезпечувався тільки водою з найближчого струмка. Тепер, завдяки сучасним фільтрам, воду сміливо можна пити прямо з-під крана!

Крім того, вода зі струмка наповнює басейн перед будинком. З огляду на теплий клімат Іспанії, це стає справжнім порятунком в літню спеку.

Просто не віриться, що звичайний корівник став такий стильний і затишний особняк!

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

ЦЕЙ ХЛОПЕЦЬ ЖИВЕ З СІМ’ЄЮ В ЗАКИНУТОМУ КОРІВНИКУ. КОЛИ ВІН ВІДКРИВ ДВЕРІ, МОЖНА ОБІМЛІТИ
ПАМ’ЯТАЄТЕ ЛЕГЕНДАРНУ НАСТЮ ОВЧАР, ЯКУ ВСІМ СВІТОМ РЯТУВАЛU ВІД ОПIКІВ, ТЕПЕР ПОДUВІТЬСЯ ЯК ВОНА ЗАРАЗ ВUГЛЯДАЄ