“Він був старший за неї…”: Аліна Гросу з ляльковим обличчям показала свого бойфренда

Одна з найпопулярніших виконавиць української естради Аліна Гросу опублікувала спільні фото зі своїм обранцем. Артистка розмістила в мікроблозі кадри з актором Романом Полянським і зворушила публіку їх романтичною ідилією.

Знімки були зроблені під час святкування Нового року і для виходу в світ зірка одягла елегантне і провокаційне вбрання з відкритою зоною декольте. Свій look вона доповнила витонченою ювелірною прикрасою. Волосся-розпущене, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до публікації шанувальники Аліни Гросу почали активно обговорювати подробиці її особистого життя і ту обставину, що Роман Полянський старший за неї на 12 років. До слова, на деякі із зауважень виконавиця відповіла особисто:

До цього знаменитість взяла участь у святковому концерті гумористичної студії “Дизель Шоу” і вийшла на сцену в розкішному блискучому вбранні і туфлях сріблястого кольору. Тоді вона звернулася до шанувальників з побажаннями любові і щастя в новому році: “🙏 🏻 нехай любов витає навколо, нехай імунна система буде максимально стійкою, нехай тривога не стосується наших сердець і душі будуть наповнені щастям ❤️”.

Оцініть статтю