Матu 4 дітей вuклала знімок з ізоляції і його вже назвалu «2020 роком в одному фото»

Мешканка австралійського міста Коді Куінліван опублікувала в своєму акаунті Facebook фотографію, яку багато хто охрестив символом нинішнього 2020 го року.

Коді – мама чотирьох дітей-школярів, і вона вирішила не розкладати по шафах всі речі, випрані за період карантину. За вісім тижнів перебування вдома і дистанційного навчання утворилася ціла величезна купа одягу, на яку Куінліван піднялася, немов на трон. Цю гору жінка жартома назвала «гора Фолдмор», що з англійської перекладається як «Склади ще».

Всі речі, що перетворилися в гору, повинні були проходити процедуру прасування і розподілятися по шафах, але сім’я вирішила просто складати їх у вітальні на ліжко. Цей одяг через домашнє навчання тимчасово не був потрібен дітям Коді, тому незвичайний експеримент пройшов успішно.

У мережі знімок з’явився в кінці квітня і був відправлений в тематичну групу «прати мами», де багато хто назвав його знайомим до болю видовищем. А недавно фото стало справжнім хітом завдяки новинній службі Австралії.

Так як протягом восьмитижневої періоду речі лежали в купі, їх довелося відправляти в пральню для повторного прання. Коді на своїй сторінці написала, що весь одяг вже висушений і перепрасований, а також складений. Залишається розподілити речі по місцях, і кожен член сім’ї буде займатися своєю частиною.

Оцініть статтю