«Це її чоловік, якого вона давно приховувала?»: Тіна Кароль розбурхала фанатів романтичними кадрами

У мережі з’явилися несподівані романтичні кадри з Тіною Кароль і загадковим красенем, який привітав її з днем народження.

Як повідомляє Politeka.net, на одній з фан-сторінок в Instagram, присвячених Тіні Кароль, опублікували коротке романтичне відео із зіркою і молодим красенем, який вітає її з днем народження. Шанувальники відразу сприйняли чоловіка, як чергового залицяльника співачки, проте не все так однозначно.

У ролику Твань з’явилася, як виявилося, зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим, з яким працює багато років. Схоже, у співачки з її працівником склалися теплі дружні стосунки, тому він так зворушливо привітав її зі святом.

«З Днем народження, любов всього мого життя», — підписав відео Орлов.

Користувачі відразу почали коментувати нову публікацію з Кароль, приєднуючись до привітань: «З днем народження! Бажаю тобі виконання всіх твоїх потаємних бажань!», «З днем народження, Снігова королева. Будь щаслива», «З днем народження, Тіна, вітаю. Нехай Твій світ стає красивішим і щасливішим. Бажаю багато щастя, радості і любові. Удачі і благополуччя у всьому», «Це її чоловік, якого вона давно приховувала?», «З Днем народження!».

Зарослий Галкін показав деталі інтер’єру замку, в якому живе з Пугачовою: «Мальдівам і не снилося»

Посивілий Мірзоян засвітив чесне фото Матвієнка без макіяжу: «Ну як же…»

Юна Юля поїхала в школу і не повернулася додому, рідні молять про допомогу: прикмети зниклої

Життя знаменитого актора обірвалося в ДТП, травми виявилися занадто важкими: подробиці

Ціни на картоплю сягають 100 гривень за кг: українців здивувала вартість популярного овоча

Показати ще

Оцініть статтю