46-річний Вакарчук перервав мовчання про народження первістка: «Українці мене в цьому розуміють»

Відомий артист Святослав Вакарчук прокоментував народження сина

Як повідомляє Politeka.net, популярний український музикант, фронтмен групи «Океан Ельзи «Святослав Вакарчук, який нещодавно презентував дуетну композицію» Місто весни «разом з групою» Один в каное», вперше дав коментар щодо народження у нього первістка – сина Івана. Як відомо, раніше в мережі з’явилася чутки, а потім офіційна інформація від представників артиста, що дитина з’явився на світ навесні 2021 року. Однак сам співак ретельно приховував цей факт. Тепер же в ефірі телеканалу «1+1» 46-річний музикант вперше хоч якось прокоментував появу у нього сина.

Святослав Вакарчук

У сюжеті йдеться про те, що Святослав не підтвердив інформацію про те, що матір’ю сина Івана є співвласниця компанії Radioaktivefilm Євгенія Яцута, однак і не спростував це.

За словами Вакарчука, українські сім’ї не дуже-то поширюються щодо особистого життя і народження дітей, тому він теж вирішив не афішувати своє життя і відсторонитися від зайвої уваги. «Я дотримуюся цих традицій, думаю, всі українці мене в цьому розуміють», – заявив артист, відповідаючи на питання про сина Івана.

Вакарчук

Оцініть статтю