Жорсткий і самозакоханий убивця: Геращенко закликав не робити з Артемія Рябчука жертву

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко назвав солдата строкової служби Артемія Рябчука, який вчинив стрілянину в Дніпрі в четвер вранці, 27 січня, внаслідок чого загинуло п’ятеро людей та п’ятеро отримали вогнепальні поранення, “жорстким та самозакоханим убивцею”. Він також закликав не робити зі стрільця жертву.

Про це Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що у соціальних мережах розгорнулася ціла дискусія, в якій люди називають Рябчука жертвою нестатутних стосунків. У Нацгвардії буде проведено детальне розслідування цієї трагедії з похвилинним відновленням перебігу подій.

“Але, як на мене, Артем жорсткий самозакоханий вбивця з можливо психічними відхиленнями. Нагадаю, що серед жертв Рябчука є зокрема дві жінки. Одна з яких була йому взагалі не знайома, а декілька його товаришів по службі просто спали”, – зазначив Геращенко.

Він також додав, що сам Рябчук має зріст 194 сантиметри і вагу понад 90 кг, тому “не дуже тягне на жертву”.

Колишній заступник міністра внутрішніх справ також додав, що він мав можливість доповісти про нестатутні стосунки своєму командиру або командиру свого командира. Також він міг зателефонувати на “гарячу лінію” НГУ на номер 044 226-22-52 або піти у самоволку, але не розстрілювати 10 людей.

Пост Антона Геращенка

Оцініть статтю