Геращенко розповіла, чому Зеленський пішов війною на Порошенка саме зараз

Коли рейтинги летять в тартари, коли в країні енергетична криза, коли в системі держуправління повний бардак, потрібно в 105 раз садити Петро Порошенко.

ДБР влаштувало черговий замовний брудний спектакль на замову Зеленського.За нашою інформацією, Зеленський, якому немає більше чим хвалитися народові, в новорічному ролику планує говорити про посадки.

Його ворог- не Путін, а Порошенко. П’ятий Президент України, який в найважчі роки , разом з украінським народом, врятував країну від повної окупації Кремля і енергетичної кризи, яку Путін планував застосувати як частину гібридної війни.

Партія «Європейська Солідарність» розцінює дії ДБР як політично вмотивоване переслідування лідера опозиції. Фракція ЄС у парламенті передбачала, що найбрудніші сценарії почнуться під час довгихипарламенсткмз канілкул. Саме для цього Банкова рейдернула телеканал РАДА , а слуги слухняно проголосували за зміни в календарному плані сесії, аби розізатисСеа відпочинок на місяць і не дати можливості зібрати позачергову сесію , обговорити загрози демократіі і перетворення України на авторитетну державу.

Так діяв Янукович, коли своїх політичних опонентів затримував на новорічні свята чи в розпал відпускного сезону.

Лідер опозиції Петро Порошенко перебуває в дипломатичному турне, після давно спланованих міжнародних відряджень він матиме коротку відпустку і післ цього повернемося в країну. Наша партія і наш лідер готові дати відсіч авторитаризму. Не Зеленському, офіс якого наповнений кротами і зрадниками, розповідати країні про держзраду.

Не Зеленському, який чотири рази тікав від повістки, моралізаторствувати про те, як рятували країну, в тому числі від енергетичної кризи, в найвжачі холодні зими 2014-2015.

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Геращенко розповіла, чому Зеленський пішов війною на Порошенка саме зараз
Так рибу ви ще жодного разу не готували — крутuй лайфхак господиням на замітку