Оце так несподіванка!Ш0к!Українці назвали, кого хочуть бачити прем’єр-міністром України…

Українці розповіли, кого хочуть бачити прем’єр-міністром України: Тимошенко потрапила на 2-е місце рейтингу На умовних “виборах прем’єр-міністра” найбільше опитаних українців обрали Гройсмана. Більшість українців хотіли б бачити чинного прем’єр-міністра країни Володимира Гройсмана, який раніше вже очолював Кабінет міністрів.

Українці розповіли, кого хочуть бачити прем’єр-міністром України: Тимошенко потрапила на 2-е місце рейтингу

Про це повідомляють інформаційні агенції, публікуючи результати опитування  соціологічної групи “Рейтинг”. На другому разом за підсумками опитування опинилася Юлія Тимошенко, яка очолювала уряд у 2007-2010 роках. До п’ятірки лідерів також потрапили Юрій Бойко, Дмитро Разумков та Арсеній Яценюк. “На умовних “виборах прем’єр-міністра” 14% опитаних обрали б В. Гройсмана, 12% – Ю. Тимошенко, 11% – Ю. Бойка, 10% – Д. Разумкова, 9% – О. Яценюка. Є. Мураєва обрали 7%, І. Смешко та П. Порошенко – по 6%, О. Ляшко – 5%. Чинного прем’єр-міністра Д. Шмигаля обрали 3%, О. Гончарука – 2%. Іншого кандидата обрали б 5%”, – зазначили соціологи. Водночас третина опитаних вважає, що серед усіх прем’єр-міністрів найефективніше покращити нинішню економічну ситуацію міг би Гройсман, чверть вважає, що Тимошенко чи Яценюк, кожен п’ятий такої думки щодо Миколи Азарова, кожен шостий – з приводу Ющенка. В. Януковича, Д. Шмигаля та А. Кінаха обрали по 8%, Ю. Єханурова – 7%, А. Гончарука – 5%.   Згідно з опитуванням КМІС, у разі проведення дострокових виборів у ВР два перші місця з мінімальним відривом посідають “Європейська солідарність” Петра Порошенка та президентська “Слуга народу”, різниця результатів яких перебуває в межах статистичної похибки дослідження. Раніше українці назвали найкращого Верховного головнокомандувача у сучасній історії. Порошенко на другому місці рейтингу. Найкраще з президентів України з обов’язками Верховного головнокомандувача справлявся другий український президент Леонід Кучма. Про це повідомляють інформаційні агенції з посиланням на результати опитування, проведеного напередодні КМІС. Ми також писали, що українці назвали найкращого прем’єр-міністра України. Раніше “Рейтинг” опитав 2,5 тис. громадян України. Результати дослідження показали, що найбільшою підтримкою країни користується Зеленський: за нього готові проголосувати 23,5% респондентів. Президент трохи зміцнив свої позиції. На другому місці президентського рейтингу екс-глава країни Петро Порошенко із 13,4%. Раніше ми повідомляли, що, згідно з соцопитуванням від “Социс”, більше 50% за те, щоб Зеленський не йшов на другий президентський термін. Нагадаємо, згідно з даними Центру Разумкова , колишній спікер Парламенту посідає четверте місце у новому президентському рейтингу.

джерело

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Оце так несподіванка!Ш0к!Українці назвали, кого хочуть бачити прем’єр-міністром України…
Пийте ароматний відвар тричі на день, і через 4 тижні ви можливо забудете про стрибки тиску