Тесть приїхав на заробітки до Німеччини і навідався в їх туалет. Бідолаха ледве втік

Мій тесть поїхав з колегою на заробітки в Німеччину. Мав два дні вихідних і вирішив з другом прогулятися мітом. Далі розповідь буде йти від нього:

Ми гуляли по місту, пробували німецьку їжу і знамените пиво. А це напій має одне негативну якість – миттєво виникає позив полегшитися. І ось удача – буквально в декількох метрах ми помітили симпатичний німецький біотуалет. Без будь-яких поганих думок я опустив монетку і зайшов всередину.

Далі-більше цікавих подій. Усередині справжня краса, подумав я. Двері автоматично відкриваються і закриваються. Яскраве світло, кругом чистота, приємний запах, всюди незрозумілі датчики.

Зробив діло, помив я руки, зібрався на вихід. А як виходити? Ручки-то на дверях немає! І кнопки відсутні. Почав шукати хоч якусь інструкцію, малюнок або схему. Але нічого не знайшов. І що робити?

В той момент я відчув себе абсолютно безглуздо. І сміх і гріх Ну все думаю – застряг. Заново повторюю всі дії. Сів знову на унітаз, посидів, встав – полилася вода. Двері далі закриті. Ну вирішив, що німці дуже охайні і необхідно знову помити руки. Здійснив заново цю дію, але очікуваного ефекту не було.

Справа йшла до ночі і перспектива ночівлі в німецькому туалеті мене не радувала. Згадав про друга Женю і почав його кликати:

– Женька мене туалет не випускає.

Спочатку, звичайно, товариш гарненько посміявся, а потім почав діяти. Посмикав двері туалету, реакції немає. Тоді він вирішив піти на хитрість і підкупити агрегат. Кинув в приймач монетку. Але схоже у розумних німців корупція відсутня всюди, адже агрегат просто виплюнув монетку.

Женя вирішив піти на крайні заходи і викликати поліцію, повідомивши про заручника біотуалету. Мені стало зовсім не по собі, коли я уявив, як доблесні поліцейські визволяють з клозету дурного “заробітчанина”.

Я реально злякався і вирішив діяти знову: посидів на унітазі, помив руки, висушив феном. І, о диво, після виключення сушки двері відкрилися автоматично. Добре хоч Женя не встиг викликати поліцію.

Увечері за бокалом пива ми довго реготали і розповіли історію знайомим німцям. Ті тільки посміялися.

Оцініть статтю
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тесть приїхав на заробітки до Німеччини і навідався в їх туалет. Бідолаха ледве втік
Вiдeo. Пopoшeнкo пpo Зeлeнcькoгo у Жулянax: “Вoни 4ЛЕН0М ГРАЛИ НА РОЯЛІ, ввaжaючи, щo цe є cимвoлoм культуpи мoєї Укpaїни”